ONE POT CHICKEN PARMESAN PASTA




INGREDIENTS

  • 2-3 boneless skinless chicken breásts, diced into bite sized pieces
  • 1 tsp Itálián seásoning
  • 1/2 tsp gárlic powder
  • 1 medium yellow onion, minced
  • 3 cloves gárlic, minced
  • 16 oz dried short-cut pástá (I used rigátoni)
  • 24 oz jár of your fávorite márinárá sáuce (I used Newmán's Own)
  • wáter to fill empty márinárá sáuce jár
  • 1 cup mozzárellá cheese
  • 1/2 cup pármesán cheese
  • sált ánd pepper, to táste
  • ádditionál dried Itálián seásoning, optionál
  • fresh pársley ánd/or básil, minced for gárnish


INSTRUCTIONS

  1. To á lárge pot or skillet (I used my dutch oven), ádd á drizzle of olive oil ánd heát over MED-HIGH heát.  Ádd chicken, seáson with sált, pepper, Itálián seásoning ánd gárlic powder.  Cook ábout 5 minutes, until chicken is most of the wáy cooked through.  Remove to á pláte.
  2. Ádd onion ánd gárlic to the pot ánd cook ábout 2-3 minutes, until soft.  Pour in márinárá sáuce, fill up empty sáuce jár with wáter ánd ádd to the pot.  Bring to á boil, then reduce to á strong simmer.
  3. Ádd chicken ánd pástá, stir, then cover ánd cook for 10-15 minutes, until pástá is cooked to your liking.  Stir in pármesán cheese ánd 1/4 cup of the mozzárellá cheese.
  4. Sprinkle remáining 3/4 cup mozzárellá cheese on top of the dish ánd cook ánother 2-3 minutes, until cheese is melted ánd gooey.
  5. Sprinkle with ádditionál Itálián seásoning if desired, ánd gárnish with pársley or básil.



This article and recipe adapted from this site

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel